h

Nieuws uit 2005

20 december 2005

D66: crisis bij ja tegen Afghanistan

D66 dreigt uit het kabinet te stappen als de uitzending van Nederlandse militairen naar zuidelijk Afghanistan doorgaat. De ministers Bot van Buitenlandse Zaken en Kamp van Defensie negeren vooralsnog de bezwaren van de kleinste regeringspartij.Kamp (VVD) en Bot (CDA) houden vast aan hun voorstel elfhonderd militairen te sturen naar de Afghaanse provincie Uruzgan, ook al komen de Nederlanders daar volgens D66 terecht in een ‘verkapte oorlogssituatie’. Donderdag wil het kabinet de knoop doorhakken, nadat het al enkele malen vergaderd heeft over de kwestie.

Lees verder
20 december 2005

Opnieuw aanklacht tegen Donner en Verdonk

ZEIST (ANP) - Diverse organisaties die zich hebben verenigd in het comité Rechtsherstel, hebben in verband met de fatale brand in het cellencomplex op Schiphol-Oost aangifte gedaan tegen de ministers Donner (Justitie) en Verdonk (Vreemdelingenzaken).

Lees verder
19 december 2005

Mogelijk teveel zorgtoeslag door 'voorloopstreepje'

Te lezen in de Telegraaf:
DEN HAAG - De Belastingdienst keert deze week mogelijk in 12.000 gevallen teveel zorg- of huurtoeslag over januari uit door een onduidelijkheid in het aanvraagformulier. Het betreft aanvragen waar voor een inkomen een streepje is gezet, een 'voorloopstreepje' in vakjargon.

Lees verder
15 december 2005

Verdonk, weer een voorbeeld van de sorry-democratie

Minister voor Vreemdelingenzaken Rita Verdonk (VVD) heeft in een spoeddebat over de Congo-zaak erkend dat zij de Tweede Kamer 'onjuist en feitelijk onvolledig' heeft geïnformeerd. Een motie van afkeuring van oa de SP tegen Verdonk behaalde geen meerderheid.Verdonk betuigde spijt over de gang van zaken en gaat over tot de orde van de dag

Lees verder
12 december 2005

WINKELCENTRUM BIDDINGHUIZEN.......EINDELIJK !!!

"Over 2 dagen gaat het gebeuren......" en de microfoon wordt uitnodigend voor me gehouden voor een reactie. Ik ben wel even overdonderd? "Wat is er dan?"
Omroep Flevoland is bij de winkels in Biddinghuizen, om mensen te vragen of ze het grote nieuws al weten: eindelijk duidelijkheid, eindelijk gaat het beginnen.

Lees verder
4 december 2005

Deelname SP Dronten aan gemeenteraadsverkiezingen 2006

Wat al verwacht werd en door de algemene ledenvergadering is goedgekeurd is nu ook door het landelijke partijbestuur goedgekeurd !. WE DOEN MEE !!!

Lees verder

Pagina's

U bent hier