h

Nieuws uit 2010

23 december 2010

SP Flevoland start kerstpakketten-actie

De leden van de SP Statenfractie van Flevoland nemen, zoals elk jaar, het initiatief om de kerstpakketten die zij van de provincie krijgen aan een goed doel af te staan. Dit jaar zijn dat de bejaardenhuizen in Flevoland.

Lees verder
1 december 2010

Afronding buurtonderzoek Biddinghuizen

Op zaterdag 27 november 2010 was het derde en laatste buurtonderzoek in Biddinghuizen. Zo vlak voor de winter is het een drukke periode voor de SP met gelijktijdige acties en bijeenkomsten. Onze actieve leden waren actief op verschillende locaties tegelijk. Daarom waren er minder mensen beschikbaar voor het laatste buurtonderzoek. Gelukkig was SP Tweede Kamerlid Harry van Bommel bereid om langs de deuren te gaan van huurwoningen in Biddinghuizen.

Lees verder
22 november 2010

Harry van Bommel komt buurten in Biddinghuizen

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat het buurten in Biddinghuizen wat voor komende zaterdag, 27 november 2010, gepland een extra bijzondere wordt. Waren we afgelopen zaterdag, 20 november, nog bij hem te gast, nu komt hij persoonlijk poolshoogte nemen van onze actie in Biddinghuizen.

Lees verder
19 november 2010

Buurten in Biddinghuizen - Deel 3

Zoals wij u al melden is er bij de renovatie van de huurwoningen in Biddinghuizen het nodige misgegaan, om er maar even een understatement in te gooien. Wij, van de SP, zijn verder gegaan met ons buurtonderzoek en de verhalen van de bewoners tonen aan dat er werkelijk een ernstig probleem is.

Lees verder
9 november 2010

Buurten in Biddinghuizen - Deel 2

Na lang wachten zijn vorig jaar de meeste huurwoningen in Biddinghuizen gerenoveerd. De aanblik van de buurten is enorm opgeknapt. Met feestjes en prachtige verhalen in de pers heeft Oost Flevoland woondiensten de renovatie als een groot succes gevierd. Zelfs toenmalig minister Vogelaar kwam om het feestje mee te vieren. Maar de SP heeft van de huurders van OFW minder positieve signalen ontvangen. Achter de voordeur blijken er nog allerlei problemen te bestaan. Met een buurtonderzoek in Oud Biddinghuizen wil de SP aantonen hoe groot de problemen zijn onder de huurders van OFW.

Lees verder
27 oktober 2010

Buurten in Biddinghuizen

Zaterdag 23 oktober zijn de nieuwe Zo-kranten in Biddinghuizen verspreid.

Lees verder

Pagina's

U bent hier