h

Nieuws van de afdeling

14 april 2019

Gevaarlijke Agpo Ferroli ketels hebben aandacht OFW

Foto: Kassa

Donderdagavond 11 april hebben wij in de commisievergadering vragen aan de wethouder gesteld over de Agpo Ferroli ketels. Dit naar aanleiding van de uitzending van het programma Kassa. Sandra Beckerman, 2e kamerlid van de SP gaf het al eerder aan in de media. De wethouder gaf aan ermee bekend te zijn dat deze ketels aanwezig zijn in huizen van OFW.

Lees verder
27 maart 2019

Onze fractievoorzitter heeft zichzelf aangegeven.

Het forum voor Democratie heeft een kliklijn/meldpunt ingevoerd waar ouders en leerlingen, leerkrachten aan kunnen geven voor "linkse indoctrinatie" op scholen. Het filmen van docenten is hierbij toegestaan. Onze fractievoorzitter Peter Duvekot is docent en heeft zichzelf in navolging van een docent in Deventer aangegeven. Dit om ouders en leerlingen eventueel voor te zijn. Lees hieronder zijn mail. 

Lees verder
9 februari 2019

Onoverkomelijk verschil van inzicht

De afdeling en fractie van de SP Dronten hebben Tom de Kruijff verzocht zijn zetel terug te geven aan de partij. Dit vanwege een onoverkomelijk verschil van inzicht. Tom heeft zelf ook bij ons aangegeven geen deel meer uit te willen maken van de gemeenteraad. We danken Tom voor zijn inzet de afgelopen periode en wensen hem heel veel succes toe in de toekomst.

Lees verder
14 januari 2019

Wethouder Jaap Oosterveld samen met SP Dronten op pad

Foto: eigen foto / eigen foto

Foto: SP
In de vergadering vóór het kerstreces hebben wij in de gemeenteraad gesproken over de afvalwijzer die op dit moment alleen nog maar digitaal te raadplegen is. Althans, zo leek het. Volgens de wethouder en de kleine lettertjes in de informatiebrief is het altijd nog mogelijk om de afvalwijzer op papier te verkrijgen. Het is alleen niet heel makkelijk. De informatievoorziening hierover kan volgens ons veel beter, omdat niet iedereen in staat is om digitaal zijn of haar weg te vinden. Lees verder
12 januari 2019

Programma en lijst SP Flevoland voor Provinciale Statenverkiezingen vastgesteld

Foto: geen idee / SP Flevoland

Afgelopen weekend is door de SP leden in Flevoland het verkiezingsprogramma en de lijst vastgesteld voor de komend statenverkiezingen op 20 maart 2019.

Lees verder
10 november 2018

Verslag Info avond Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Grote opkomst bij de avond over het Nationaal zorgfonds. Goede gesprekken en inbreng van mensen die zorg nodig hebben, geven of gewoon geïnteresseerd zijn in wat er gaat gebeuren met de ziekenhuizen in Lelystad, Emmeloord, Dronten en met de zorg in het algemeen. Op 30 November komt er een vervolgavond. Locatie en tijd volgen! Enkele reacties op Twitter SP Lelystad:

Lees verder

Pagina's

U bent hier