h

Nieuws uit 2017

23 oktober 2017

De SP in de wijk

Foto: SP

Om met de bewoners van Dronten in contact te blijven gaan we één keer per maand de wijk in.  Zo zijn we in Biddinghuizen geweest en in Dronten in de wijk tussen de Boeg en het centrum en de Boeg.

Lees verder
13 oktober 2017

Onderwijsstaking 5 oktober

Foto: Fred Bervoets

5 oktober is de staking van de docenten in het basisonderwijs. Daar er is nu alle reden toe. Meesters en juffen verdienen tot 30 procent minder dan even hoog opgeleiden. Een derde van de leraren krijgt te maken met een burn-out. En het lerarentekort neemt alleen maar toe

Lees verder
30 september 2017

Beëdigingen burgerraadsleden

Foto: SP

Op donderdag 6 juli 2017 is Tom de Kruijff beëdigd als burgerraadslid voor de SP. Vervolgens zijn Peter Duvekot en Frans Rietveld op 28 september 2017 eveneens beëdigd als burgerraadsleden voor de SP.

Lees verder
29 augustus 2017

Wij in de wijk "Biddinghuizen"

Foto: SP

Om met de burgers van Dronten in contact te blijven gaan wij sinds juni 2017 elke maand de wijk in. We zetten onze tent op, op een centrale plek in de wijk en gaan van daar uit langs de deuren. Zo hebben we onze tent al opgezet in Dronten in de Baskenstraat en bij het speeltuintje op de Stag en zijn we een zaterdag in Biddinghuizen geweest. De ene keer 'lokken' we mensen met muziek en kinderspelletjes, de andere keer met tomaten of schuursponsjes.

Lees verder
23 augustus 2017

Jouw schuld, mijn schuld

Foto: SP

Bijna 1 op de 5 huishoudens heeft te maken met risicovolle schulden of problematische schulden, of volgt een schuldhulpverleningstraject. Het hebben van schulden is zwaar. Het is beklemmend en angstig. Mensen met schulden zijn daar elke dag mee bezig. Schaamte kan mensen in een isolement drijven en deelname aan de maatschappij verder belemmeren.

Lees verder
24 juli 2017

SP de wijken in

Foto: SP / SP Dronten

Na de intensieve campagnes voor het Nationaal Zorgfonds en verkiezing voor de Tweede kamer, waarin we als afdeling niet alleen elkaar beter hebben leren kennen, maar ook veel mensen uit Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen hebben gesproken, blijven we niet stil zitten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier