h

Nieuws uit 2018

10 november 2018

Verslag Info avond Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Grote opkomst bij de avond over het Nationaal zorgfonds. Goede gesprekken en inbreng van mensen die zorg nodig hebben, geven of gewoon geïnteresseerd zijn in wat er gaat gebeuren met de ziekenhuizen in Lelystad, Emmeloord, Dronten en met de zorg in het algemeen. Op 30 November komt er een vervolgavond. Locatie en tijd volgen! Enkele reacties op Twitter SP Lelystad:

Lees verder
6 november 2018

Red onze ziekenhuizen! Info avond Nationaal Zorgfonds.

Foto: SP

Drie IJsselmeerziekenhuizen in Flevoland en het MC Slotervaart in Amsterdam zijn failliet verklaard. Zilveren Kruis Achmea trekt de stekker uit de ziekenhuizen; patiënten en zorgverleners zijn de dupe. De onzekerheid is enorm, de woede nog groter. 

Lees verder
1 november 2018

Het nationaal zorgfonds zonder eigen risico. Wat is dat nou eigenlijk?

Foto: SP

De belofte van het nieuwe zorgstelsel was dat de zorg transparanter, toegankelijker, efficiënter en goedkoper zou worden. Het tegenovergestelde is waar. De zorg is duurder geworden, terwijl mensen steeds minder zorg vergoed krijgen. Het is totaal ondoorzichtig wat de zorg kost en wie waaraan verdient. De bureaucratie rijst de pan uit.

Lees verder
30 oktober 2018

Inloopavond huurders OFW

Op maandagavond 5 november organiseert de SP in Dronten een inloopavond voor huurders van de OFW. De partij wil graag de gelegenheid bieden om ervaringen te delen over problemen die men ervaart in de communicatie met OFW. Er zijn inmiddels al een aantal situaties bekend waarbij er ernstige mankementen met de luchtventilatie in huurhuizen zijn.

Lees verder
3 oktober 2018

Geluidsoverlast door het verkeer op De Zuid

Foto: SP

Een paar weken geleden hebben wij informatie ingewonnen bij bewoners aan en nabij De Zuid. Daarop hebben 23 bewoners aangegeven dat zij daadwerkelijk overlast ervaren. Een groot aantal bewoners waren echter niet thuis , zodat wij niet hun mening konden horen.

Lees verder
6 juli 2018

De hondenbelasting wordt afgeschaft!

Foto: SP

Waar SP Dronten 3 weken geleden nog onvoldoende steun kreeg om de hondenbelasting af te schaffen, gaat het nu toch eindelijk gebeuren. De hondenbelasting wordt afgeschaft met ingang van 2019...

Lees verder

Pagina's

U bent hier