h

Demonstratie op burgemeesters feestje

16 oktober 2019

Demonstratie op burgemeesters feestje

Foto: Fred Bervoets

Enkele inwoners van Dronten, die aan den lijve ondervinden dat het verkrijgen of repareren van hulpmiddelen niet goed is geregeld, hebben dit tijdens de kennismakingsavond met burgemeester Gebben in de Bibliotheek nog eens extra onder zijn aandacht weten te brengen.

Onder de demonstranten was ook Joyce Eijk aanwezig die met haar petitie #RegelHet al vele honderden handtekeningen heeft opgehaald. Burgemeester Gebben nam uitgebreid de tijd om met de demonstranten van gedachte te wisselen en heeft de petitie #RegelHet ondertekend, een goed voorbeeld voor de Drontenaren dus.  

Foto: Fred Bervoets

De demonstratie mocht in de bibliotheek worden voortgezet, waarvoor dank aan de Meerpaal.

Foto: Fred Bervoets
Burgemeester Gebben in gesprek met Joyce Eijk met een luisterend oor van SP voorzitter Anneke Popa.

Foto: Peter Duvekot

Reactie toevoegen

U bent hier