h

Informatie avonden klachten OFW

27 mei 2019

Informatie avonden klachten OFW

Foto: Fred Bervoets

SP Dronten heeft inmiddels tientallen klachten ontvangen van huurders van OFW. Daarom houden wij informatie avonden in Swifterbant, Dronten en Biddinghuizen. Dus, wordt u niet gehoord, heeft u langdurende problemen en wilt u deze ook onder de aandacht brengen, kom dan naar één van onze informatie avonden.

Het gaat om de volgende klachten:

• Schimmel
• Renovatie
• Wateroverlast
• Tocht
• Ventilatie
• Energielabel

En niet te vergeten, de klachtafhandeling zelf.
Veel mensen voelen zich niet gehoord door OFW. Ook de communicatie tijdens de klachtenafhandeling volgens de huurders, die ons hebben benaderd, laat te wensen over.

Waar en wanneer?

28 mei Dronten  Openhof, De Zuid 2. Inloop: 19:30 uur Start 20:00 uur 

4 juni Swifterbant De Steiger, De Heraldiek 2a. Inloop: 19:30 uur Start 20:00 uur 

7 juni Biddinghuizen De Kans, Havenweg 1. Inloop: 19:30 uur Start 20:00 uur 

Reacties

Goedendag, ten tijde van de informatie avond in Swifterbant(alwaar wij wonen) waren wij wegens familie omstandigheden voor geruime tijd in een andere provincie.
Graag willen wij nog een opmerking kwijt over OFW. Inderdaad de communicatie is zeer slecht vooral sinds de nieuwe manier van reparatieverzoek melden, recent heden dus, maken wij mee dat een wespennest onder dak van onze schuur zelf moeten laten verwijderen.
Nu is er het volgende aan de hand; ik ben minder valide en afgekeurd dus zelf doen is geen optie en geld voor een verdelger heb ik niet.
Maar probleem had voorkomen kunnen worden als de openingen bij de dakpannen waren gedicht, hier heb ik in 2015 om gevraagd na bezoek opzichter van OFW. maar dat vond hij niet nodig is dan ook niet gebeurd maar las recent op website OFW. dat indien gevraagd word dit word gedaan.???Nu zitten wij met een probleem dankzij een opzichter van OFW

met vriendelijke groet , Familie Germans Swifterbant

Er is nu ook een speciale facebookpagina gestart voor huurders van OFW!

https://www.facebook.com/groups/350552788952458/

Reactie toevoegen

U bent hier