h

Inloopavond huurders OFW

30 oktober 2018

Inloopavond huurders OFW

Op maandagavond 5 november organiseert de SP in Dronten een inloopavond voor huurders van de OFW. De partij wil graag de gelegenheid bieden om ervaringen te delen over problemen die men ervaart in de communicatie met OFW. Er zijn inmiddels al een aantal situaties bekend waarbij er ernstige mankementen met de luchtventilatie in huurhuizen zijn.

Ook heeft de SP gehoord van hardnekkige schimmelgroei waar niets tegen wordt ondernomen. Onder de noemer “moderniseren” zouden ook complete renovaties zijn gedaan, terwijl het voor bewoners een onleefbare situatie opleverde.

Mensen die zich herkennen in deze (of andere klachten) kunnen mailen naar dronten@sp.nl of langskomen op de inloopavond. Vanaf 18.30 tot 21.30 uur kunt u uw klachten bij ons indienen. De hulpdienst van de SP is ook aanwezig om huurders eventueel ter plekke al van raad en daad te voorzien.

De inloopavond is op 5 november.  
Vanaf 18.30 uur staat de koffie klaar en bent u van harte welkom in jongerencentrum Nirwana, Educalaan 39b in Dronten.

 

Reacties

OFW maakt als enige verhuurder in Dronten misbruik, huurders kunnen de boom in 2014 zou het dak geïsoleerd maar dat ging niet door uitgesteld, nee hoor geheel afgesteld en dus koude overal in huis OFW weet dit maar doet als of het niet klopt wat huurders melden. Diverse onderzoeken komt niets uit en ook niet energie labels ( die worden gemanipuleerd ) elke opdracht bij buiten werk krijgen deze mensen een bepaalde opdracht mee en mogen deze mensen niet mee gaan met de zeker wel aanwezige klachten .
in dit huis is alle dubbel glas nog van de aller eerste zetting alle raamkozijnen zijn daar door 10 cm naar buiten geplaatst zelfs rapporten van de GG & GD word naast hun neer gelegd en doen er niets mee koudebruggen Ach wat even niet dus , maar wel de huren verhogen voor kwalitatief lager en slechtere woningen zeker gezien het woongenot en dat niet in de laatste plaats de energie nota die is voor ons € 251,-. euro incl. netwerkbeheerder Liander, OFW gaat hele op met vele goede berichten die dan ook weer in de krant komen te staan en hoe goed ze zijn , echt niet het is een onbeschofte bende met deze directeur Truus, haar wil is wet echter deze vergaat als alle huurders de pijp aan maarten geven is het over met OFW want geen huurders geen OFW en geen inkomsten. Alles moet zo goedkoop mogelijk de goedkoopste aannemer krijgt de klus groot onderhoud zou eind 2018 zijn ja word nu als het kan 2019 maar dan moet het wel echt goedkoop zijn want ze willen wel goed verdienen en zo zal ook de aannemer dat gaan doen en dus een puinhoop slecht werk wat een paar jaar oké is en dan opeens in elkaar zakt omdat het zijn werk heeft gedaan, zo heb ik foto's en film van de isolatie van spouwmuren waarin duidelijk te zien is dat de boel zwaar in elkaar gezakt is en dus de werking geheel weg is.
OFW is meer van de euro's dan voor haar huurders zelfs woningen die bij gezamenlijk inkomen te hoog zijn worden verdeeld aan mensen die lager een aantoon baar gezamenlijke inkomen dan gesteld bijvoorbeeld 36000 en geen 47000 en toch worden deze woningen verhuurd aan lager dit doen doen ze ook met aangepaste woningen die aan mijn zoon tot drie maal toe een aanbod heeft gehad , dit kan niet dit doen ze omdat leegstand veel geld kost en dus weg drukken aan een potenciele huurder. er komen regels en regels bij die zelfs in de jaren 20 al golden maar deze worden meer en meer op de huurder gelegd zodat de verhuurder steeds minder verplichtingen heeft als het gaat over onderhoud zoals weigeren huurverhoging kan niet bij gebreken hier mee geeft OFW zeer wel aan dat er gebreken zijn maar dit niet erkend nooit zal erkennen. Wij hebben deze woning helaas maar bij een eerste aanbieding die wij krijgen buiten Dronten zijn wij vertrokken OFW vind mij een lastige huurder ik huur een ondeugdelijke woning en dat zeg ik en meld ik elke keer weer, wij zijn beide Chronisch ziek en hebben schimmels en vocht aantoonbaar middels foto's even met water en soda en weg is het ja dus met tocht even een das om en weg tocht gelul , OFW lijkt op een woningverhuurder elders in het land Portaal geld is de hoofd moot en weinig doen of ze hebben zeer slecht onkundig personeel in huis.
en ja wij zoeken nu nog meer als voorheen want wij zijn ook beide gehouden aan ziekenhuis bezoeken en hier zit niets .
OFW een punt geven van 0 tot 10 . schoort OFW een 5 min .

Reactie toevoegen

U bent hier