h

Inloopavond huurders OFW

30 oktober 2018

Inloopavond huurders OFW

Op maandagavond 5 november organiseert de SP in Dronten een inloopavond voor huurders van de OFW. De partij wil graag de gelegenheid bieden om ervaringen te delen over problemen die men ervaart in de communicatie met OFW. Er zijn inmiddels al een aantal situaties bekend waarbij er ernstige mankementen met de luchtventilatie in huurhuizen zijn.

 

Ook heeft de SP gehoord van hardnekkige schimmelgroei waar niets tegen wordt ondernomen. Onder de noemer “moderniseren” zouden ook complete renovaties zijn gedaan, terwijl het voor bewoners een onleefbare situatie opleverde.

 

Mensen die zich herkennen in deze (of andere klachten) kunnen mailen naar dronten@sp.nl of langskomen op de inloopavond. Vanaf 18.30 tot 21.30 uur kunt u uw klachten bij ons indienen. De hulpdienst van de SP is ook aanwezig om huurders eventueel ter plekke al van raad en daad te voorzien.

 

De inloopavond is op 5 november.  
Vanaf 18.30 uur staat de koffie klaar en bent u van harte welkom in jongerencentrum Nirwana, Educalaan 39b in Dronten.

 

 

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier