h

Flevolandse politici sturen kabinet brandbrief over openbaar vervoer.

30 juni 2022

Flevolandse politici sturen kabinet brandbrief over openbaar vervoer.

Foto: SP Dronten / SP Dronten

Het openbaar vervoer staat om omvallen, daarom steunt de fractie van SP Dronten de landelijke actie voor behoud van OV. Er is een brandbrief in de Volkskrant geplaatst, deze is gericht aan het kabinet en hierin wordt aandacht gevraagd voor afbraak van het OV. SP Dronten is mede ondertekenaar.

 

Foto: SP Dronten / Volkskrant

De gemeenteraad van Dronten heeft tenslotte niet voor niets vorig jaar voor het provinciehuis gestaan met een opvallende gele schoolbus op initiatief van Peter Duvekot van de SP, toen er kaalslag van het OV dreigde voor de gemeente Dronten.

 

Kijk voor alle informatie hierover op: https://dronten.sp.nl/dossier/openbaar-vervoer

 

Reactie toevoegen

U bent hier