h

Onze fractievoorzitter heeft zichzelf aangegeven.

27 maart 2019

Onze fractievoorzitter heeft zichzelf aangegeven.

Foto: Fred Bervoets

Het forum voor Democratie heeft een kliklijn/meldpunt ingevoerd waar ouders en leerlingen, leerkrachten aan kunnen geven voor "linkse indoctrinatie" op scholen. Het filmen van docenten is hierbij toegestaan. Onze fractievoorzitter Peter Duvekot is docent en heeft zichzelf in navolging van een docent in Deventer aangegeven. Dit om ouders en leerlingen eventueel voor te zijn.

Lees hieronder zijn mail. 

Geachte dames/heren,

Ik wil mijn persoon graag en met volle overtuiging aangeven bij jullie meldpunt voor linkse indoctrinatie. 

Ik geef naar eer en geweten het vak loopbaan en burgerschap op het mbo. Daarnaast ben ik fractievoorzitter van de SP in Dronten. Deze functie gebruik ik regelmatig in mijn lessen om de lokale politiek tastbaarder te maken voor mijn studenten. Deze aanpak werkt. Ik heb leerlingen kunnen betrekken bij thema’s waar de lokale politiek over gaat en zelfs een aantal leerlingen die geen enkele interesse hebben in politiek naar een ellenlange en supersaaie raadsvergadering laten kijken. Ik begrijp als ik jullie filmpje bekijk dat ik mij hiermee in een donkergrijs gebied tussen pedagogiek/didactiek en linkse indoctrinatie begeef. Ondanks dat het voor mij persoonlijk een groot goed is dat mijn studenten onderling en met mij van mening kunnen (en ook moeten) verschillen. 

Bij deze dan ook mijn eigen aangifte van mezelf. Het zou voor mij een heel vervelende situatie zijn als een ouder of leerling van mij zich genoodzaakt ziet om mij te verklikken. Dit is een samenleving waar ik persoonlijk niet op zit te wachten. Ik hou de eer daarom aan mijzelf. Ik wacht jullie verdere stappen met spanning af. 

Met vriendelijke groet,

Peter Duvekot

Bron: De Stentor 

Reacties

Top! Een man een woord!

Reactie toevoegen

U bent hier