h

Programma en lijst SP Flevoland voor Provinciale Statenverkiezingen vastgesteld

12 januari 2019

Programma en lijst SP Flevoland voor Provinciale Statenverkiezingen vastgesteld

Foto: SP

Afgelopen weekend is door de SP leden in Flevoland het verkiezingsprogramma en de lijst vastgesteld voor de komend statenverkiezingen op 20 maart 2019. Het verkiezingsprogramma was goed bestudeerd door de verschillende afdelingen en er waren heel wat wijzigingsvoorstellen. Veel voorstellen waren een verbetering of verduidelijking van het programma en zijn er in verwerkt. 

Het programma is een logische vervolg op het programma van 4 jaar geleden en aangevuld met thema’s die de komende statenperiode een rol zullen spelen. Denk aan de energietransitie en de nieuwe omgevingswet.

Ook zal de SP zich, zoals in de voorgaande jaren, blijven inzetten om het voorzieningenniveau in onze provincie op peil te houden. Goede voorzieningen zijn geen vanzelfsprekendheid en met het faillissement van de MC IJsselmeer ziekenhuizen worden de voorzieningen in onze provincie drastisch aangetast.

De SP staat voor rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit voor alle Flevolanders. Wat dat betekent zie je vertaald in dit programma. Als voorbeeld noemen we de punten dat alle inwoners mee moeten profiteren van de groene energie van onze windmolens en dat ook de kleine kernen in Flevoland bereikbaar blijven met een goede OV verbinding.

Frans Mulckhuijse is onze lijsttrekker geworden. De kandidatenlijst is verder een zo goed mogelijke mix van jong en oud; ervaren en aanstormend talent. We hebben voor het eerst zelfs iemand op de lijst staan die op Urk woont.

We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze kandidaten en dit programma de komende statenperioden het provinciebeleid een socialer en solidair gezicht voor alle Flevolanders kunnen geven. 

 

Kandidatenlijst SP Flevoland verkiezingen PS 20 maart 2019

1. Frans Mulckhuijse ​​(1961, Almere) 

2. Maike Müller​​ (1970, Almere)

3. Henk van der Linden ​​(1949, Almere)

4. Derk Engberts​​​ (1957, Noordoostpolder)

5. John Cocu ​​​​(1954, Almere)

6. Serge Dekker ​​​(1971, Almere)

7. Denise van Sluijs ​​​(1989, Noordoostpolder)

8. Dimitri Sessink ​​​(1998, Lelystad)

9. Christian Romkes ​​​(1995, Urk)

10. Jan Preuter​​​​ (1968, Dronten)

11. David de Vreede​​​ (1990, Almere)

12. Anneke Popa​​​ (1956, Dronten) 

13. Alexander Sprong ​​​(1978, Lelystad)

14. Mats Dekker ​​​(1943, Noordoostpolder)

15. Rayeed Nasibdar​​​ (1984, Almere) 

16. Froukje Linde ​​​(1952, Lelystad)

17. Tjitske Hoekstr​ (1965, Noordoostpolder)

18. Piet Breukel​​​ (1960, Dronten)

19. Azhar Naeem ​​​(1964, Almere)

Reactie toevoegen

U bent hier