h

Informatie SP Dronten

17 februari 2022

Belbaas van de maand krijgt rode telefoon! 

Foto: SP Dronten / J.Hobo

Vaak hoor je dat leden van politieke partijen het meest actief zijn tijdens campagnetijd. Niets is minder waar voor Joske Bervoets, organisatiesecretaris van de afdeling Dronten van de SP.  

Lees verder
17 april 2020

Tulpengroet

Foto: SP

In deze crisis missen we het onderlinge contact, ook als SP leden. Het bestuur van SP Dronten wilde onze leden een hart onder de riem steken en laten weten dat de hulpdienst ook nu bereikbaar is, via dronten@sp.nl of 06-18481589. 

Lees verder
17 maart 2020

Coronavirus

Aan alle leden van de SP Dronten,

Lees verder
12 januari 2019

Programma en lijst SP Flevoland voor Provinciale Statenverkiezingen vastgesteld

Foto: SP

Afgelopen weekend is door de SP leden in Flevoland het verkiezingsprogramma en de lijst vastgesteld voor de komend statenverkiezingen op 20 maart 2019. Het verkiezingsprogramma was goed bestudeerd door de verschillende afdelingen en er waren heel wat wijzigingsvoorstellen. Veel voorstellen waren een verbetering of verduidelijking van het programma en zijn er in verwerkt. 

Lees verder

SP zet Joske Bervoets uit Swifterbant in het zonnetje: „Belbaas van de maand”

SWIFTERBANT - Voormalig SP-kamerlid Henk van Gerven overhandigde gisteren een prijs aan Joske Bervoets uit Swifterbant. Zij is lid van het landelijk belteam van de Socialistische Partij en werd gehuldigd als ‘belbaas van de maand’.

Lees verder

Piet Breukel beëdigd als burgerraadslid

Piet Breukel is donderdag beëdigd als burgerraadslid van de SP in Dronten. Breukel woont in Dronten en is in het dagelijks leven dierenarts. 

[De Drontenaar Zondag 3 maart]

Lees verder

Rietveld volgt SP-raadslid De Kruijff op

Frans Rietveld volgt op 28 maart Tom de Kruijff op als SP-fractielid in de gemeenteraad van Dronten. 

[Omroep Flevoland 26 februari 2019]

Lees verder
30 mei 2018

Fractieassistente SP Dronten

Foto: Fred Bervoets

Met een groot enthousiasme delen we mee dat Bee Schrievers per direct als fractieassistente voor de fractie van de SP aan de slag zal gaan. We zijn als fractie en bestuur met Bee in gesprek geraakt over haar motivatie om actiever te worden voor onze partij en de voortzetting van haar activiteiten in de Drontense politiek...  

Lees verder
22 mei 2018

SP in Carre

Foto: SP
Een jaar geleden is de SP een reusachtig project gestart: Voor Elkaar. We zijn met 1 miljoen mensen in gesprek gegaan over samenhang in onze samenleving, startten bijna 150 buurtinitiatieven en spraken met 100 maatschappelijk leiders over de staat van ons land. Door mensen bij elkaar te brengen, kunnen we verandering afdwingen. In de buurt, op het werk en in de hele samenleving. Voor jezelf en voor elkaar.         

De SP is niet alleen zichtbaar op straat, maar ook in de theaters. Vorig jaar kregen we het Chassé Theater in Breda bomvol met het Theater Voor Elkaar. Omdat dat zo’n succes was, organiseren we ook dit jaar een groots theaterspektakel. 

Lees verder
9 mei 2018

De nieuwe raad geïnstalleerd

Foto: SP

Op 27 maart is de nieuwe raad in de gemeente Dronten geïnstalleerd. Peter Duvekot en Tom de Kruijff gaan zich de komende vier jaar inzetten voor een socialer Dronten. Voor elkaar!

Lees verder

Pagina's

U bent hier