h

Wij hebben uw hulp nodig...

16 juni 2018

Wij hebben uw hulp nodig...

Foto: Cosmix

In de Gemeente Dronten worden er “vouchers” aangeboden om extra huishoudelijke hulp in te kunnen kopen.  De HHT, huishoudelijke toeslag.  Met deze toeslag kunt u voor € 5,00 één uur extra hulp inkopen als u huishoudelijke hulp van de WMO krijgt.

Nu gaat de Gemeente per 1 juli deze toeslag afschaffen. Het is dan niet meer mogelijk om extra uren in te kopen. U zult het dan moeten doen met de huishoudelijke hulp die de Gemeente u toe heeft gekend...


De SP kan zich voorstellen dat er mensen zijn die in het nauw komen door de afschaffing van de Huishoudelijke toeslag. Daarom zouden wij  graag uw ervaring willen horen. Dit kan anoniem via telefoonnummer  06-1848 1589. 

Ook willen wij vragen of er medewerkers zijn van de thuishulp die tegen schrijnende situaties aanlopen en dit, eventueel anoniem, aan ons door willen geven zodat wij een zwartboek samen kunnen stellen om dit aan de Gemeente te overhandigen. Indien gewenst, is geheimhouding is verzekerd.

Reactie toevoegen

U bent hier