h

Fractieassistente SP Dronten

30 mei 2018

Fractieassistente SP Dronten

Foto: Fred Bervoets

Met een groot enthousiasme delen we mee dat Bee Schrievers per direct als fractieassistente voor de fractie van de SP aan de slag zal gaan. We zijn als fractie en bestuur met Bee in gesprek geraakt over haar motivatie om actiever te worden voor onze partij en de voortzetting van haar activiteiten in de Drontense politiek...  


Bee wil zich graag samen met ons inzetten voor een socialer Dronten, zaker in deze tijd waar het rechtse geluid de boventoon voert, zowel landelijk als lokaal. De fractie heeft tijdens de fractievergadering unaniem uitgesproken dat we de samenwerking zien zitten en kijken uit naar een gezellige en productieve periode. We heten Bee dan ook van harte welkom. 

 

Reactie toevoegen

U bent hier