h

Onze kandidaten stellen zich aan u voor

2 februari 2018

Onze kandidaten stellen zich aan u voor

Foto: Fred Bervoets / Peter Duvekot

Lijsttrekker Peter Duvekot en de overige kandidaten stellen zich aan u voor. Na vele jaren in Almere is Peter nu woonachtig in Biddinghuizen. “De overgang  van de stad naar het meer dorpse was wennen in het begin, maar op dit moment zou ik niets anders meer willen.” Sinds 2002 ben ik lid van de SP.

Ik heb twee periodes in de Almeerse gemeenteraad ervaring op kunnen doen als fractie assistent. Wij gaan voor een sociaal Dronten, omdat het moet!

2.  Tom de Kruijff  

Ik wil me graag voor u inspannen om Dronten socialer te maken. Goede zorg, hulp en kansen bieden aan iedereen, dat is een eerste prioriteit. Verandering begint met het kleuren van een hokje op onze SP-kandidatenlijst: omdat het eerlijker moet en een stuk socialer!

3. Frans Rietveld

Mijn motto is om de politiek in de gemeente Dronten transparanter, toegankelijker en socialer te maken. Ik wil mij dienstbaar en strijdbaar inzetten voor alle inwoners van onze mooie gemeente Dronten. Voor jou, voor elkaar !

4. John Le Noble

Ik ben John Le Noble, 73 jaar jong. Ik ben lid van de SP, omdat ik hoge waardering heb voor de uitgangspunten van de SP: menselijkewaardigheid, gelijkwaardigheid van mensen en solidariteit. Met name het  SOCIALE  in de partij spreekt mij erg aan. 

Dat is de reden dat ik lid ben geworden van de SP. Tevens ben ik vrijwilliger bij het FNV Lokaal.

5.  Sjoukje Leeuw

Sjoukje is als algemeen bestuurslid actief om jongeren te betrekken in de
politiek door het op poten zetten van een politiek-jongeren-café.  “Zorg moet betaalbaar en bereikbaar zijn voor iedereen. De gemeente
Dronten moet investeren in persoonlijk contact en hulpbehoevenden
actief informeren over hun rechten.”

6. Piet Breukel

Als dierenarts ontmoet ik  mensen uit alle lagen van de bevolking.
Het werken met mensen maakt dit werk voor mij bijzonder en
waardevol.  Ik ben lid van de SP, omdat  ik altijd al van
'samen eerlijk delen'  heb gehouden.

Reactie toevoegen

U bent hier