h

Informatieavond Nationaal Zorgfonds

10 november 2016

Informatieavond Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Het Nationaal Zorgfonds organiseert een informatieavond op woensdag 30 november in de Open Hof, de Zuid 2 in Dronten. Inloop vanaf 19.30 uur en wij starten om 20.00 uur, natuurlijk is de toegang gratis!

Op de bijeenkomst met supporters, experts en activisten is iedereen uit Dronten e.o. die benieuwd is naar de campagne en naar het Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico, welkom. Het wordt een avond met film, discussie en muziek. Alle vrienden, familie of collega’s zijn welkom. Samen zetten we een volgende stap op weg naar betere zorg. Voor iedereen in Nederland.

Inmiddels steunen al meer dan 200.000 mensen het Nationaal ZorgFonds. Zij vinden dat je in Nederland moet kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Maar er staat een boete van € 385,- op ziek zijn: het eigen risico. De zorg is veel te bureaucratisch. En aan de marketing van zorgverzekeraars en het jaarlijkse overstapcircus worden miljarden verspild. De kwaliteit gaat omlaag, de kosten omhoog.

Een brede coalitie van partijen, zoals omroep Max, FNV Zorg&Welzijn, de KBO en de SP stelt daarom voor om de zorgverzekeraars af te schaffen en één Nationaal ZorgFonds op te zetten. Zonder onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie. En zonder eigen risico.

Reactie toevoegen

U bent hier