h

Nationaal Zorgfonds

Artikelen over het Nationaal Zorgfonds

Dronten dringt bij staatssecretaris aan op meer aandacht voor borstkanker

DRONTEN - Vrouwen worden nog maar eens in de drie jaar opgeroepen voor onderzoek naar borstkanker. Op initiatief van Frans Rietveld (SP) gaat de gemeente Dronten er bij de staatssecretaris op aandringen om toch weer naar eens in de twee jaar te gaan.

Lees verder

Brandbrief aan staatssecretaris over borstkankeronderzoek

De gemeente Dronten stuurt staatssecretaris Paul Blokhuis een brandbrief over het landelijke borstkankeronderzoek. Dat heeft de gemeenteraad donderdagavond unaniem besloten na een motie van de SP.

Lees verder
10 november 2018

Verslag Info avond Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Grote opkomst bij de avond over het Nationaal zorgfonds. Goede gesprekken en inbreng van mensen die zorg nodig hebben, geven of gewoon geïnteresseerd zijn in wat er gaat gebeuren met de ziekenhuizen in Lelystad, Emmeloord, Dronten en met de zorg in het algemeen. Op 30 November komt er een vervolgavond. Locatie en tijd volgen! Enkele reacties op Twitter SP Lelystad:

Lees verder
6 november 2018

Red onze ziekenhuizen! Info avond Nationaal Zorgfonds.

Foto: SP

Drie IJsselmeerziekenhuizen in Flevoland en het MC Slotervaart in Amsterdam zijn failliet verklaard. Zilveren Kruis Achmea trekt de stekker uit de ziekenhuizen; patiënten en zorgverleners zijn de dupe. De onzekerheid is enorm, de woede nog groter. 

Lees verder
1 november 2018

Het nationaal zorgfonds zonder eigen risico. Wat is dat nou eigenlijk?

Foto: SP

De belofte van het nieuwe zorgstelsel was dat de zorg transparanter, toegankelijker, efficiënter en goedkoper zou worden. Het tegenovergestelde is waar. De zorg is duurder geworden, terwijl mensen steeds minder zorg vergoed krijgen. Het is totaal ondoorzichtig wat de zorg kost en wie waaraan verdient. De bureaucratie rijst de pan uit.

Lees verder
30 november 2016

SP Dronten geeft uitleg over het Nationaal Zorgfonds

Foto: Fred Bervoets

Op 30 november zal de SP in het Open Hof te Dronten een informatieavond organiseren over het Nationaal Zorgfonds, enkele dagen geleden gaf Anneke Popa van de SP-Dronten daarover een interview aan Omroep Flevoland.

Lees verder

Nationaal ZorgFond interview Anneke Popa - Radio Flevoland

Een interview met voorzitter Anneke Popa is te beluisteren bij omroep Flevoland, met betrekking tot het Nationale Zorg Fond bijeenkomst heden (30 november 2016) avond

Klik hier voor het Nationaal ZorgFonds interview met Anneke Popa op Radio Flevoland

Lees verder
10 november 2016

Informatieavond Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Het Nationaal Zorgfonds organiseert een informatieavond op woensdag 30 november in de Open Hof, de Zuid 2 in Dronten. Inloop vanaf 19.30 uur en wij starten om 20.00 uur, natuurlijk is de toegang gratis!

Lees verder
6 juni 2016

Nationaal ZorgFonds

Foto: SP

In Nederland moet je kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Zo simpel is het. Maar er staat een boete van € 385,- op ziek zijn: het eigen risico. De zorg is veel te bureaucratisch.

Lees verder

U bent hier