h

Mooie beloftes in verkiezingstijd...

14 juni 2018

Mooie beloftes in verkiezingstijd...

Negenentachtig procent van een goede 400 mensen op Facebook zegt: Weg met de hondenbelasting!! Maar de raad van Dronten zegt klip en klaar: "u betaalt maar lekker wat extra omdat u een hond heeft. Want dat is toevallig het enige dier waarover we belastinng kunnen heffen. 
Oh ja, maar we besteden het dan niet aan hondenbeleid." Lees hier de reacties van de andere partijen op ons voorstel om de hondenbelasting af te schaffen. In de verkiezingstijd dus mooie dingen roepen maar...


Als puntje bij paaltje komt zijn de anderen niet thuis. We krijgen de hondenbelasting niet van tafel door de onwil van andere partijen.
Laten we er dan op z’n minst voor zorgen dat de hondenbelasting besteed wordt aan preventie en handhaving van overlast van hondenpoep!

 

Reactie toevoegen

U bent hier