h

Achter het behang

19 augustus 2012

Achter het behang

We hebben het geprobeerd. We wilden graag met alle politieke partijen hier in Dronten in gesprek om afspraken te maken over het plakken van de verkiezingsposters in Dronten.

Plakken

Helaas blijkt dit een hele moeilijke, want slechts 2 partijen hebben op onze oproep gereageerd. Te weinig dus om goede afspraken mee te kunnen maken.

En toch is dit hard nodig gezien de maat van de posterborden die de gemeente verkiesbaar stelt. Deze borden bieden niet de ruimte om hier allemaal met mega-grote posters op te gaan staan. Blijkbaar zijn er toch partijen die hier geen boodschap aan hebben en plakken ze meteen met de grootst mogelijke maat de borden vol. Met name de kleinere partijen die niet beschikken over een ruime budget en veel vrijwilligers om de plakploegen te bemannen zijn hier de dupe van.

Ons professionele plakteam.

Gelukkig hebben wij van SP-Dronten een goed uitgerust plakteam en zijn we in staat om onze posters op orde te houden. Dit zullen we dan de komende weken ook gaan doen. Waar onze posters verwijderd worden of overgeplakt zullen we op de plaats waar we onze posters overplakt of verwijderd zijn nieuwe posters ter vervanging ophangen. Ook zullen we de posters van andere partijen die niet geheel goed vast zetten even een veeg plaksel meeggeven zodat ook deze de hele periode kunnen blijven hangen.

Wilt u nog een mooie SP-poster om thuis voor de ramen te plakken of op het werk op het prikbord, neem dan even contact op via dronten@sp.nl, dan zorgen we dat u er eentje krijgt.

U bent hier