h

Belbaas van de maand krijgt rode telefoon! 

17 februari 2022

Belbaas van de maand krijgt rode telefoon! 

Foto: SP Dronten / J.Hobo

Vaak hoor je dat leden van politieke partijen het meest actief zijn tijdens campagnetijd. Niets is minder waar voor Joske Bervoets, organisatiesecretaris van de afdeling Dronten van de SP.  

Joske is namelijk naast organisatiesecretaris van de afdeling ook lid van het landelijke bel team van de SP. Sinds de coronacrisis belt zij iedere week sympathisanten en mensen die de acties van de SP zoals de wooncrisis en de AOW ontkoppelen ondersteunen. 

Dit doet zij met zoveel enthousiasme en gedrevenheid dat zij de prijs van “Belbaas van de maand” heeft gewonnen. De prijs werd tijdens een digitaal overleg door oud tweede kamerlid Henk van Gerven aan haar overhandigd. Fysiek werd dit gedaan door de lokale afdelingsvoorzitter Anneke Popa en fractievoorzitter Peter Duvekot. Deze overvielen haar live tijdens het overleg en overhandigden haar de rode telefoon.  

We herkennen Joske in de mooie woorden en resultaten en zijn supertrots dat zij op deze manier in het zonnetje is gezet.

Reactie toevoegen

U bent hier