h

Niet klappen, maar lappen!

30 augustus 2020

Niet klappen, maar lappen!

Foto: Joske Bervoets-Boersma

De SP vindt het in de huidige tijd niet verantwoord om met veel mensen de straat op te gaan. Kwetsbare mensen kiezen er voor om zoveel mogelijk thuis te blijven. Niet iedereen kan of wil voor een actie de straat op.  Want het is tijd voor actie, actie voor de zorg!

Onze zorgverleners verdienen meer dan alleen applaus.

Wil je laten zien dat jij deze actie steunt? Hang een wit laken uit je raam op 5 september. Je kan er een leus op verven of een poster van de actie erop nieten, maar alleen een wit laken (of T-shirt of handdoek) is natuurlijk ook prima. 

Doe mee en laat vlak voor Prinsjesdag op 5 september zien dat heel veel mensen onze zorgmedewerkers waarderen en willen dat er niet alleen wordt geklapt maar ook gelapt. Dus structureel geld erbij voor de salarissen van de zorgmedewerkers! 

Applaus is mooi, nu is het tijd om de zorgmedewerkers financieel te waarderen. 


                 ****NIET KLAPPEN MAAR LAPPEN****

Op zaterdag 5 september om 14.00 uur organiseert de SP, samen met andere partijen en vakbonden, de grootse online demonstratie ooit voor de zorg in Nederland.

Doe mee en ga op 5 september om 14.00 uur naar 

www.meerdanapplaus.nl

om je solidariteit richting zorgmedewerkers te laten zien en je te laten horen richting dit kabinet


Reactie toevoegen

U bent hier