h

Bijeenkomst over groene energie 29 mei

28 mei 2019

Bijeenkomst over groene energie 29 mei

Foto: Fred Bervoets

Groene energie of een klap van de (wind)molen? Op 29 mei organiseert de afdeling SP Dronten in De Bank, Baan 23 te Biddinghuizen een bijeenkomst over groene energie. Als deskundige op dit gebied hebben we Eric Smaling, SP Statenlid Noord-Holland uitgenodigd. Ook Frans Mulckhuijse, SP Statenlid Flevoland zal deze avond aanwezig zijn.

Eric Smaling Frans Mulckhuijse

Uitnodiging

Alle SP leden uit de regio zijn hierbij uitgenodigd om geïnformeerd te worden en te praten over wat er realistisch en haalbaar is als alternatieve energiebronnen. Het is belangrijk om goede informatie te hebben om een juiste mening te kunnen vormen.

Aan de orde komen o.a.:

  • Klimaatrechtvaardigheid wat is dat?
  • Overstappen op groene energie noodzaak of onzin?
  • Afhankelijkheid van Saoedi-Arabië en Rusland.
  • Opdrogen fossiele brandstoffen.
  • Welke vormen van alternatieve energie zijn er mogelijk?
  • Besparen isolatie/zon/wind/elektrische auto's/kernenergie/thorium

 

Zaal open om 19:30 Aanvang: 20:00

 

Reactie toevoegen

U bent hier