h

Slooppanden Spelwijk

5 juli 2018

Slooppanden Spelwijk

Foto: Fred Bervoets

De vage berichtgeving over de toestand van de slooppanden in Spelwijk, met name over de inventarisatie van de asbestsanering verontrust de SP fractie. Wij hebben dan ook veel vragen over de veiligheid. Welke acties heeft de Gemeente ondernomen? Waarom zijn de gebouwen niet hermetisch afgesloten? Wat betekent de asbest... 

voor de omgeving? Burgemeester Aat de Jonge heeft in een reactie aangegeven dat de Omgevingsdienst het terrein na een inspectie heeft vrijgegeven en dat er geen gevaar is voor de omgeving. Echt duidelijkheid is er niet vinden wij. 

Jammer genoeg is er nu zomerreces maar daarna zal de fractie zeker vragen gaan stellen over het rapport van de Omgevingsdienst en over de berichtgeving en waarschuwingen die de politie heeft gegeven. Ook het feit dat er ondanks "de maatregelen" nog steeds jongeren in het pand kunnen komen, klopt niet!

Reactie toevoegen

U bent hier