h

Huishoudelijk hulp via de WMO en uitspraak van de rechter.

25 juli 2018

Huishoudelijk hulp via de WMO en uitspraak van de rechter.

Foto: SP

Wilt u weten wat de rechter onlangs heeft gezegd over het indiceren "schoon en leefbaar"? Aanstaande zaterdag 28 juli staan wij in het centrum van Dronten op het havenplein van 13.00 tot 15.00 uur. Wij kunnen u dan precies vertellen wat er speelt en waar u recht op hebt...

Dus bent u of kent u iemand die huishoudelijke hulp heeft via de WMO die gekort is in uren of tegen andere problemen aanloopt? Kom dan langs. Zoals altijd, staan we voor u klaar. Ook als u geen lid van de SP bent kunnen wij u helpen. Ondersteuning bij een nieuwe indicatie aanvragen en/of bezwaar aantekenen is 100% gratis. En komt het tot een rechtzaak, ook dan kost het u niets! Lees verder om het verhaal van Mevrouw Segveld te lezen, wat de uitspraak van de rechter was en de reactie van de Gemeente hierop. Dit moet anders vinden wij! U ook?


Gesteund door de lokale SP heeft Gerrie Segveld het gemeentelijke beleid betreffende de huishoudelijke hulp recentelijk aangevochten. Ze werd door de rechter in het gelijk gesteld, maar wethouder Peter van Bergen (Leefbaar Dronten) zag er geen reden in om het beleid aan te passen.
Lees hier het hele bericht in de Drontenaar 

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier